Zalen

Onze eerste verdieping bestaat uit twee nieuwe, ruime zalen. De zalen beschikken over een eigen pantry en zijn heel flexibel in te richten. Hierdoor zijn de zalen voor meerdere doeleinden geschikt, van brunch tot verjaardagsfeest en receptie. Maar ook een zakelijke vergadering of ingetogen condoleance zijn hier op zijn plaats.
De grootste zaal biedt plaats aan circa 35 personen. Dankzij de grote glazen gevel geniet je hier van veel daglicht en een prachtig uitzicht over de natuurlijke omgeving. De kleine zaal is geschikt voor circa 18 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk de hele bovenverdieping af te huren voor jullie gezelschap.


Pantry
Grote zaal met Carre-opstelling
Kleine zaal
Grote zaal met tafel-opstelling

Organiseer je een bijeenkomst voor een groter gezelschap? Dan is het ook mogelijk om jullie bijeenkomst in het restaurant te houden.

Terras en tuin

Bij Brasserie Wagenwiel beschikken we over heel veel buitenruimte, dat bij mooi weer gebruikt kan worden voor een gezellig samenzijn op het terras of voor leuke groepsactiviteiten in de tuin of in de directe omgeving van de brasserie.

Brasserie Wagenwiel

Op ons terrein bevindt zich een overdekte hal met een bodem van zand. Deze hal kunnen we gebruiken voor heel veel verschillende doeleinden. Van jeu de boules wedstrijd tot beachvolleybaltoernooi of beachparty met gegarandeerd droog weer!