Bijeenkomsten en partijen in Radewijk

Brasserie Wagenwiel in Radewijk (slechts 15 minuten van Hardenberg) is een veelzijdige locatie die geschikt is voor allerlei soorten bijeenkomsten en partijen. Of je nu een zakelijke workshop, training of vergadering, een familiebijeenkomst of een speciale viering plant, onze faciliteiten bieden de perfecte omgeving. Onze inspirerende omgeving is ook ideaal voor bijeenkomsten met honden, zoals rassendagen en trainingsweekenden.

Bij Brasserie Wagenwiel streven we naar een ontspannen ervaring voor jou. Dus vertel ons je wensen en wij regelen de rest. Jij hoeft alleen nog maar te komen met je gasten en te genieten.

Receptie, familiebijeenkomst, etc. vanaf p.p. € 15,00

vergaderzaal

Ons restaurant en de twee ruime zalen zijn multifunctioneel ontworpen. De grote zaal, met haar overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht, biedt een fijne sfeer voor je gasten. Natuurlijk is het ook mogelijk jullie bijeenkomst in het restaurant te houden of kies bij mooi weer voor een gezellig samenzijn op het terras. Wil je actief buiten bezig zijn maar niet afhankelijk zijn van het weer? Reserveer dan (ook) onze trainingshal!

Culinaire verwennerij

Bij Brasserie Wagenwiel begrijpen we dat elke bijeenkomst uniek is, en daarom is er heel veel mogelijk. Onze chef-kok bereidt met liefde heerlijke gerechten afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om verrukkelijke borrelhapjes, een smakelijk buffet, een uitgebreide lunch of een verfijnd privé diner, we zorgen ervoor dat je gasten worden getrakteerd op de beste gerechten.

We streven ernaar jouw bijeenkomst betaalbaar te houden. Onze arrangementen beginnen daarom al vanaf € 15,00 per persoon.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw bijeenkomst? Combineer deze dan met een leuke groepsactiviteit. Van Lego Masters tot Foute Bingo, klootschieten, Husky avontuur of een wandel- of fietstocht, er is voor elk gezelschap en elk doel wel iets passends te vinden.

Brasserie Wagenwiel is onderdeel van Buitengoed Erve Raewyck, een nieuw, kleinschalig vakantiepark. Dit geeft jou de mogelijkheid om niet alleen je bijeenkomst bij ons te houden, maar ook bij ons te overnachten! Bijvoorbeeld op de camperplaatsen, in de groepsaccommodatie of in de luxe vakantiehuizen.

Offerte aanvragen

Wil je een bijeenkomst houden bij Brasserie Wagenwiel? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen via 0523 – 330206 of [email protected]