Hondenspeeltuin Radewijk

Voor een buitengewoon uitje met je hond kom je naar het Overijsselse Radewijk! Hier vind je een unieke hondenspeeltuin, geheel ingericht voor (sportieve) activiteiten en spelen met honden. Er is onder meer een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin en zwemvijver! Kom samen spelen in de speeltuin en genieten van onze Buitengewone arrangementen! Het is ook mogelijk om de behendigheidsbaan te huren. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden.
We organiseren regelmatig leuke workshops en activiteiten. Bekijk de agenda

Omdat in de hondenspeeltuin ook andere honden aanwezig kunnen zijn is het belangrijk dat je hond sociaal is. Bekijk ook onze huisregels (pdf).

Gasten die verblijven op Buitengoed Erve Raewyck of in groepsaccommodatie Klaverhof hebben gratis toegang tot de hondenspeeltuin en de behendigheidsbaan (mits beschikbaar)!

Honden vijver

Ontdek samen met je hond(en) de speeltuin, snuffeltuin, graaftuin en zwemvijver. De snuffeltuin en de balwerpbaan zijn omheind en daar mogen honden dus los rondlopen. In de snuffeltuin kan je hond zelfstandig en rustig rondsnuffelen. Terwijl je hond daar druk mee is, kun jij even lekker bijkomen op een van de zitjes die aanwezig zijn op het terrein.

Een bezoek aan de hondenspeeltuin is altijd in combinatie met een van onze arrangementen. Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren.  Dit kan gemakkelijk online, waar dan een keuze kan worden gemaakt uit de verschillende arrangementen. 

Huren trainingsveld met behendigheidsbaan

Op het omheinde trainingsveld staat een behendigheidsbaan opgesteld. Dit is een parcours met hindernissen voor de hond zoals hordes, slaloms, tunnels, loopplank en meer. Je kunt de baan per half uur of uur huren om met je hond te trainen, overigens wel geheel voor eigen verantwoording. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met agility hondensport of trainen. Doe leuke spelletjes op de baan op jullie eigen niveau.
In de hal staan ook enkele hindernissen opgesteld zodat je bij minder goed weer toch droog samen kunt trainen/spelen.
Het is noodzakelijk om de behendigheidsbaan vooraf te reserveren.

 • Prijs behendigheidsbaan half uur € 10,00
 • Prijs behendigheidsbaan per uur  € 20,00
honden behendigheidsbaan

Boek een van onze Buitengewone arrangementen en maak er een leuk dagje uitje van, voor jou én je hond! Om het voor iedereen leuk te houden hebben wij een parkreglement (pdf) en geldt er een maximum van 5 personen/ 10 honden per dagdeel. Dus reserveer op tijd, want vol=vol!

Buitengewone Ochtend genieten

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak. Natuurlijk is er ook iets lekkers voor je hond(en);
 • Max. 3 uur spelen op het middenterrein.

Prijs eerste persoon: € 30,00 (maximaal 2 honden)
Prijs elke volgende persoon € 10,00 p.p.

Buitengewone Middag genieten

 • Ontvangst met een lunch (belegde broodjes, kroket, melk, karnemelk of jus d’orange)
 • Wat lekkers voor je hond(en);
 • Max. 3 uur spelen op het middenterrein.

Prijs eerste persoon: € 35,00 (maximaal 2 honden)
Prijs elke volgende persoon: € 15,00 p.p.

Buitengewone Dag genieten

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak. Natuurlijk is er ook iets lekkers voor je hond(en);
 • Max. 6 uur spelen op het middenterrein
 • Tussendoor een smakelijke lunch (belegde broodjes, kroket, koffie, thee, melk, karnemelk of jus d’orange)
 • Wat lekkers voor de hond.

Prijs eerste persoon: € 55,00  (maximaal 2 honden)
Prijs elke volgende persoon: € 25,00 p.p.

Wagenwiel Snuffel Tea

Terwijl je hond de tijd van zijn/haar leven heeft in de snuffeltuin, serveren we de baasjes een uitgebreide Wagenwiel Tea op de picknicktafel bij de snuffeltuin. Voor je hond hebben we dan al wat lekkers verstopt in de snuffeltuin (als je met meerdere honden komt verstoppen we het lekkers niet, om ruzie te voorkomen)

 • Ontvangst met Wagenwiel Tea bij de snuffeltuin;
 • Lekkers voor de hond;
 • Max. 3 uur spelen op het middenterrein.

Prijs eerste persoon: € 45,00 (maximaal 2 honden)
Prijs elke volgende persoon: € 25,00

Sweet Tea of Coffee

Je hond speelt heerlijk in de snuffeltuin en jij geniet van een potje thee of koffie met kleine, zoete lekkernijen aan de picknicktafel bij de snuffeltuin.

Prijs eerste persoon: € 32,50 (maximaal 2 honden)
Prijs elke volgende persoon:€ 12,50 p.p.

De genoemde prijzen zijn exclusief 2,5% administratiekosten (min. € 0,99 en max. € 5,99).

Workshops en trainingen

In samenwerking met verschillende partijen organiseren we regelmatig leuke activiteiten, workshops en trainingen in de hondenspeeltuin. Van EHBO training tot Husky experience en meer. Houd hiervoor onze agenda in de gaten!

Onze partners voor de workshops en trainingen:

hondenspeeltuin

Arrangementen voor groepen

De trainingshal met aangrenzend trainingsveld (geheel omheind) zijn ook te huur voor groepen, zoals vriendengroepen, wandelgroepen, rasverenigingen, hondensportclubs of voor bijvoorbeeld een terugkomdag van een fokker. Jullie hebben de trainingshal en het trainingsveld dan alleen voor jullie groep ter beschikking. Er mag dan ook gebruik worden gemaakt van de hondenspeeltuin en de zwemvijver.
Desgewenst regelen wij de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Gedurende de middag een heerlijke lunch en/of als afsluiting een borrelplank of diner. We hebben diverse arrangementen beschikbaar maar kunnen deze uiteraard ook naar wens samenstellen.

In combinatie met de groepsaccommodatie, trainingshal en vergaderzalen zijn er ook mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld meerdaagse rassendagen/ workshops/ trainingen/ cursussen/ opleidingen, etc.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Fietsen met de hond

De hondenspeeltuin is onderdeel van Buitengoed Erve Raewyck (een vakantiepark speciaal voor mensen met honden). Op dit kleinschalige vakantiepark kun je ook een camperplaats, groepsaccommodatie en luxe vakantiehuizen huren!