Restaurant & terras

Brasserie Wagenwiel ligt op Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk. Iedereen is van harte welkom in ons restaurant, met én zonder hond en ook als je niet op het park verblijft.

De brasserie is een uniek rustpunt. Een fijne plek waar je neerstrijkt na een wandeling (met je hond) en geniet van een (h)eerlijke kop koffie of thee met een ambachtelijk stuk appeltaart. Of kom op een mooie middag lekker lunchen of een rosé of lokaal biertje drinken in het restaurant of op het terras. Zin in een ontspannen avond? Kom dan genieten van een smakelijk diner (op reservering). Bekijk de openingstijden

Menukaart

In het restaurant voeren we een kleine menukaart, van lunchgerechten tot plateservice. Maar ook diverse ruim belegde pannenkoeken en steeds wisselende dagspecials. We werken met dagverse en veelal seizoens- en streekgebonden producten en met de meeste intoleranties kunnen we uiteraard rekening houden.

Je kunt ook eten bestellen en afhalen!

Honden welkom

In ons restaurant zijn ook honden van harte welkom. Op ons terras hebben we een speciale hondenwatertap ingericht. En we hebben zelfs een speciale menukaart voor honden!

Parkwebshop

Via onze parkwebshop bestellen gasten van Buitengoed Erve Raewyck eenvoudig warme broodjes voor het ontbijt, of bijvoorbeeld een borrelplank of diner. Deze bezorgen wij aan de deur van jouw accommodatie. Wel zo makkelijk!

Bijeenkomsten en partijen

Het restaurant en de bijbehorende zalen zijn zeer geschikt voor bijeenkomsten, zoals receptie, vergadering, workshop, borrel of private dining.
Boven het restaurant liggen twee zalen, geschikt voor gezelschappen tot ca. 18 en 35 personen. De zalen beschikken over een eigen pantry en zijn heel flexibel in te richten. Hierdoor zijn de zalen voor meerdere doeleinden geschikt.
Er zijn ook diverse wandel/fietsarrangementen en arrangementen met leuke groepsactiviteiten mogelijk!

Receptie, familiebijeenkomst, etc. vanaf p.p. € 15,00 

Cursus/trainingslocatie

De op het park aanwezige faciliteiten zoals de trainingshal met aangrenzend trainingsveld, de hondenspeeltuin en de hondenzwemvijver zijn niet alleen voor individuele hondenbezitter maar ook voor groepen als rasverenigingen en hondensportclubs uitermate geschikt. Ook de combinatie van groepsaccommodatie, trainingshal en vergaderzalen bieden interessante mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld meerdaagse workshops/trainingen/cursussen/opleidingen, etc. We hebben diverse arrangementen beschikbaar maar kunnen uiteraard ook naar wens een invulling samenstellen.