Vergaderen in Radewijk

Brasserie Wagenwiel in Radewijk is een ideale plek voor vergaderingen, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten, centraal gelegen tussen Hardenberg, Gramsbergen, Emlichheim en Uelsen. De ligging dicht bij de Duitse grens is ideaal voor overleggen met bedrijven en organisaties in de grensregio. De inspirerende locatie, culinaire verwennerij, en optionele groepsactiviteiten zullen ervoor zorgen dat jouw bijeenkomst een groot succes wordt!

Wij bieden ook meerdaagse vergaderingen, bekijk ook de mogelijkheden voor vergaderen en overnachten!

Bij Brasserie Wagenwiel begrijpen we dat elk bedrijf of organisatie unieke behoeften heeft als het om vergaderingen gaat. Daarom bieden we verschillende vergaderarrangementen aan. Als de beschikbare arrangementen niet helemaal passen bij jouw plannen, dan creëren we een programma op maat. 

vergaderzaal

Bij Brasserie Wagenwiel hebben we alles in huis om jouw vergadering of zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Op onze eerste verdieping bevinden zich twee nieuwe, ruime zalen met een centrale pantry waar doorlopend een vers gemalen kopje koffie, cappuccino of thee beschikbaar is.

Vergaderzaal tot 35 personen

De grootste zaal biedt voor vergaderingen plaats tot 35 personen (afhankelijk van de zaalopstelling). Dankzij de glazen gevel in de grote zaal geniet je hier van veel daglicht en een prachtig uitzicht over de natuurlijke omgeving, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit en betrokkenheid van de deelnemers.

Vergaderzaal tot 18 personen

De kleine zaal is geschikt voor ca. 18 personen en kan ook gebruikt worden als ‘breakout room’ naast de grote zaal.

Vergaderopstellingen

We begrijpen dat verschillende vergaderopstellingen gewenst kunnen zijn, en daarom zijn we flexibel in het inrichten van de zalen naar jouw wensen. Of het nu gaat om een informele setting, een theateropstelling of een U-vorm, wij zorgen ervoor dat de ruimte perfect aansluit bij jouw behoeften.

Culinaire verwennerij

Bij Brasserie Wagenwiel geloven we dat goed eten en drinken heel belangrijk is voor een succesvolle vergadering of zakelijke bijeenkomst. Daarom worden alle deelnemers verzorgd met (h)eerlijke koffie of thee vergezeld van bijvoorbeeld een ambachtelijk stuk appeltaart en we bieden diverse lunchmogelijkheden, zodat de energie op peil blijft en de creativiteit blijft stromen. En als de vergadering tot in de avonduren duurt, zijn borrelhapjes, onze dagspecial of een smakelijk diner een aanrader om de dag goed af te sluiten.

Bij Brasserie Wagenwiel gaan we verder dan alleen vergaderen. Maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring door deze te combineren met bijvoorbeeld een wandeling in de mooie omgeving of een leuke groepsactiviteit. Van boogschieten tot spiegelen met honden of schapendrijven, er is voor elk team wel iets passends te vinden. Deze activiteiten bevorderen de teamgeest, versterken de onderlinge band en zorgen voor een ontspannen sfeer. Het perfecte recept voor een geslaagde dag! 

Offerte aanvragen

Wil je een vergadering houden bij Brasserie Wagenwiel? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen via 0523 – 330206 of [email protected]