Brasserie Wagenwiel ligt op Buitengoed Erve Raewyck, een vakantiepark volledig ingericht op een vakantie met honden. Je bent van harte welkom in het restaurant, met (of zonder) je hond, ook als je niet op het park verblijft.
Kom bijvoorbeeld ’s middags gezellig lunchen of borrelen. ’s avonds kun je a la carte dineren of genieten van de regelmatig wisselende dagschotel.  En natuurlijk is er ook een waterbak en een speciale menukaart (pdf) voor je trouwe viervoeter!

brasserie wagenwiel menukaart

Uit eten met je hond

Lekker uit eten maar je hond niet alleen thuis laten? Of heb je zin in een wandeling in de omgeving van Radewijk en zoek je een restaurant waar je onderweg of na afloop mét je hond terecht kunt voor koffie met gebak, lunch, borrel of diner?
Wij verwelkomen jou en je hond graag in onze brasserie. Op ons terras hebben we een speciale hondenwatertap ingericht. En wil je je hond ook verwennen met wat lekkers, bestel dan bijvoorbeeld een ‘surf en turf’ van de speciale menukaart voor honden (pdf).

Voor lunch en diner wordt reserveren op prijs gesteld

Leuke activiteiten met je hond

Maak van een bezoek aan onze brasserie een leuk uitje voor jou én voor je hond(en)! Op reservering kun je een bezoek aan de brasserie combineren met speelplezier in de hondenspeeltuin! De speeltuin bestaat uit o.a. een hondenzwemvijver, een snuffeltuin en een graaftuin, waarin samen van alles te doen, ontdekken en te beleven is.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met 0523 330 206