Vier speciale momenten bij Brasserie Wagenwiel

Of je nu een verjaardagsfeest, familiebijeenkomst, receptie, borrel of buffet plant, Brasserie Wagenwiel op Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk (15 minuten van Hardenberg) biedt de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheid. Bij Brasserie Wagenwiel streven we naar een ontspannen ervaring voor jou. Dus vertel ons je wensen en wij regelen de rest. Jij hoeft alleen nog maar te komen met je gasten en te genieten!

Receptie, familiebijeenkomst, etc. vanaf p.p. € 15,00

Kerstdiner Brasserie Wagenwiel

Ons restaurant en de twee ruime zalen zijn ontworpen om te voldoen aan al jouw feestelijke behoeften. De grote zaal, met haar overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht, biedt een fijne sfeer voor je gasten. Natuurlijk is het ook mogelijk de hele bovenverdieping te gebruiken of jullie feest in het restaurant te houden. Bovendien beschikken we over heel veel buitenruimte, dat bij mooi weer gebruikt kan worden voor een gezellig samenzijn op het terras of voor leuke groepsactiviteiten!

Culinaire verwennerij

Bij Brasserie Wagenwiel begrijpen we dat elk feest uniek is, en daarom is er heel veel mogelijk. Onze chef-kok bereidt met liefde heerlijke gerechten afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om verrukkelijke borrelhapjes, een smakelijk buffet, een heerlijk ontbijt of uitgebreide lunch, of een verfijnd privé diner, we zorgen ervoor dat je gasten worden getrakteerd op de beste gerechten.

We streven ernaar jouw speciale dag betaalbaar te houden. Onze feestarrangementen beginnen daarom al vanaf €15,00 per persoon.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw feest? Combineer dan gezellig samenzijn en lekker eten en drinken met een leuke groepsactiviteit. Van Lego Masters tot Foute Bingo, klootschieten of een wandel- of fietstocht, er is voor elk gezelschap wel iets passends te vinden. Deze activiteiten verhogen de sfeer en bieden veel plezier voor alle leeftijden. De herinneringen aan jouw fantastische feest zullen nog lang blijven hangen.

Offerte aanvragen

Wil je jouw speciale gelegenheid vieren bij Brasserie Wagenwiel? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen via 0523 – 330206 of [email protected]