Bijeenkomsten met honden

Bij Brasserie Wagenwiel in Radewijk bieden we niet alleen een warm welkom aan mensen, maar ook aan hun trouwe viervoeters. Als jouw bijeenkomst draait om onze harige vrienden, zoals een uitje met de hondenvereniging, hondentrainingsweekend, hondenworkshop, rassendag of een terugkomdag georganiseerd door een fokker, dan is onze locatie de ideale plek. Onze inspirerende omgeving is ideaal voor zowel baasjes als honden, om samen te komen en te leren. 

Onze faciliteiten omvatten twee ruime zalen op de eerste verdieping. Hier kunnen jullie bij elkaar komen voor het theoretische deel van de training, een vergadering of het uitwisselen van ervaringen.
We beschikken over heel veel buitenruimte, zoals een omheind trainingsveld, de hondenspeeltuin en de zwemvijver. Op ons terrein bevindt zich bovendien een overdekte trainingshal met een bodem van zand. Deze hal kunnen we gebruiken voor heel veel verschillende doeleinden. Je bent bij ons dus niet afhankelijk van goed weer voor je training of workshop.

Uitstekende verzorging van mens en dier

Bij Brasserie Wagenwiel begrijpen we dat goed eten en drinken belangrijk zijn, niet alleen voor de mensen, maar ook voor onze trouwe metgezellen. Daarom zorgen we in het restaurant voor een scala aan (h)eerlijke opties, van koffie tot lunch, borrel of diner voor de baasjes, en speciale traktaties van onze hondenmenukaart (pdf) voor de harige vrienden.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw training, workshop of bijeenkomst? Combineer deze dan met een leuke activiteit. Je kunt bij ons spelen in de hondenspeeltuin, een wandel(puzzel)tocht met de honden door de prachtige omgeving maken of laat ons een informatieve workshop, zoals een EHBO cursus, regelen. Er is voor elk gezelschap en elk doel wel iets passends te vinden.

Brasserie Wagenwiel is onderdeel van Buitengoed Erve Raewyck, een vakantiepark speciaal voor mensen met honden. Op dit kleinschalige vakantiepark kun je ook een camperplaats, groepsaccommodatie en luxe vakantiehuizen huren. Dus ook voor bijvoorbeeld een trainingsweekend of rassenweekend ben je bij ons aan het goede adres!

Offerte aanvragen

Brasserie Wagenwiel is de perfecte locatie om bijeen te komen, te leren en te genieten, zowel voor jou als je honden. Samen met onze gastvrijheid, culinaire verwennerij en hondvriendelijke faciliteiten, zorgen we ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel mens als dier. 🐾

Wil je een bijeenkomst met honden houden bij Brasserie Wagenwiel? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plannen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen via 0523 – 330206 of [email protected]