Teambuilding met honden

Op Brasserie Wagenwiel organiseren we samen met HondenWerk de inspirerende workshop ‘Spiegelen met Honden’ voor groepen. Tijdens deze unieke ervaring leren teamleden zichzelf én elkaar op een ontspannen en effectieve manier beter kennen, terwijl de teamspirit een flinke boost krijgt.

Tip: Deze activiteit is uitstekend te combineren met de groepsactiviteit Schapendrijven. Na de workshop Spiegelen met honden reizen jullie met VW Kevertjes cabriolet via een mooie route naar Boekelo. Daar krijgen jullie een demo en workshop Schapendrijven, alvorens weer de terugreis naar Hardenberg te aanvaarden.

Waarom ‘Spiegelen met Honden’?

Werken met honden biedt unieke leermomenten. Honden pikken zowel bewust als onbewust gedrag van de deelnemers op en reageren hierop, waardoor je direct inzicht krijgt in je eigen gedrag en dat van je team. In een ontspannen buitenomgeving creëren wij een veilige sfeer waarin samenwerking centraal staat.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

  • Kennismaking met de trainers, de werkwijze en de honden.
  • Individuele en gezamenlijke opdrachten met de honden uitvoeren.
  • Ontdekken hoe honden reageren op jouw bewuste en onbewuste gedrag.
  • Spelenderwijs nieuwe inzichten opdoen, waarbij de hond als spiegel fungeert.
  • Reflectiemomenten om ervaringen te delen en verrassende inzichten op te doen.

Praktische info

  • Aantal deelnemers: minimaal 6 deelnemers
  • Duur: 2 uur of 3/3,5 uur
  • Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de workshop

Arrangementen

Deze inspirerende workshop wordt gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van koffie met gebak tot lunch, borrel of diner. Of geniet van een ontspannende high tea.

Teamuitje plannen

Of je nu een een onderbreking van een vergaderarrangement of een teamdag plant, deze workshop is een perfecte aanvulling op jouw bijeenkomst. Deze workshop is uitstekend te combineren met een van de andere groepsactiviteiten en aantrekkelijke arrangementen op onze locatie. We helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte programma voor jouw bijeenkomst.