Een superleuke groepsactiviteit waarbij de communicatie tussen de teamleden van groot belang is, om de schapen de juiste kant uit krijgen. Leer hoe je een kudde schapen van punt A naar punt B brengt – een taak die je niet alleen kunt klaren – en krijg inzicht in jouw rol in het team. Onze workshop daagt je uit om de ultieme samenwerking binnen je team te laten zien, actief en soms zelfs hilarisch!

Let op: Deze activiteit vindt plaats op ca. 30 minuten rijden van onze locatie. Het is mogelijk om met VW Kevertjes cabriolet via een mooie route naar de workshoplocatie te rijden.
Deze activiteit is uitstekend te combineren met de groepsactiviteit ‘Spiegelen met honden‘. 

Waarom kiezen voor Schapendrijven?

Schapendrijven is niet alleen een activiteit, maar een metafoor voor teamwork en leiderschap. Het leert je essentiƫle vaardigheden zoals communicatie, assertiviteit en het belang van samenwerking. Bovendien zorgt het voor een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en uitdaging hand in hand gaan.

Wat kun je verwachten:

  • Een actieve workshop waarbij je kennis maakt met de kunst van het schapendrijven.
  • Je leert hoe je als team een kudde schapen op een effectieve manier kunt sturen.
  • Je ontdekt de kracht van communicatie, leiderschap en samenwerking terwijl je de schapen begeleidt.
  • Een demonstratie van de schapenhond Buck, die je zal inspireren met zijn vaardigheden en intelligentie.

Praktische info

  • Aantal deelnemers: 6-14
  • Duur: 2/2,5 uur
  • Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de workshop

Arrangementen

Deze inspirerende workshop wordt gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van koffie met gebak tot lunch, borrel of diner. Of geniet van een ontspannende high tea.

Reserveer nu

Ervaar de kracht van teamwork en ontdek nieuwe inzichten met onze workshop Schapendrijven. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw workshop te plannen en samen de uitdaging aan te gaan!
Deze workshop is uitstekend te combineren met een van de andere groepsactiviteiten en aantrekkelijke arrangementen op onze locatie.