Op zoek naar een spannend en avontuurlijk groepsuitje? Kies dan voor de spannende smokkeltocht door de ├ęcht donkere omgeving van het Vechtdal! Beleef samen met je team een onvergetelijk avontuur. Combineer dit winterse uitje bijv. met een stamppotbuffet.

Wat kun je verwachten

Tijdens de smokkeltocht herbeleef je de tijden waarin er veel werd gesmokkeld in het grensgebied. Het avontuur start met een uitgebreide uitleg over de smokkeltocht. Vervolgens ga je in kleine groepjes in het donker op pad met een kist vol smokkelwaar, een zaklamp en een routebeschrijving. Onderweg voer je verschillende opdrachten uit. Maar pas op, de “douna” houdt de boel in de gaten! Zorg ervoor dat je slim smokkelt en de patrouilles ontwijkt. Lukt het jullie om de smokkelwaar veilig naar de bestemming te brengen?

Praktische info

  • Periode: winteravonden
  • Aantal deelnemers: vanaf 25 personen
  • Duur: 5 uur
  • Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep en arrangement

Arrangementen

Deze spannende groepsactiviteit wordt gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van warme chocolademelk tot warme soep en/of stamppotbuffet, vraag ons naar de mogelijkheden.

Reserveer nu

Ga de uitdaging aan en reserveer nu jouw smokkeltocht bij Brasserie Wagenwiel. Neem contact met ons op voor meer informatie en beleef een avontuurlijke avond vol spanning en sensatie!