Unieke Groepsactiviteiten met Huskies

We brengen een stukje van het hoge noorden naar Radewijk met deze speciale groepsactiviteiten in samenwerking met Cripple Creek Huskies en hun 28 prachtige huskies! Denk aan een spannende karrentocht met de sledehonden. Of doe de heupgordel om en ervaar de kracht van deze geweldige honden tijdens een avontuurlijke husky-hike (wandeling).  Wil je iets meer ontspanning? Kom dan knuffelen met deze vriendelijke viervoeters in ons omheinde speelveld, terwijl je geniet van een heerlijke High Tea. 

Ben je met minder dan 6 personen: bekijk dan onze individuele activiteiten met Huskies.

Bekijk de video
De activiteiten met de huskies van Cripple Creek’s Husky Adventures bij Brasserie Wagenwiel waren op 9 juni 2024 te zien bij Mama’s Wereld van RTL4 (aflevering 2 van seizoen 7)!

Husky-activiteiten

  • Complete Husky Adventure: Een combinatie van knuffelen, hiken, en een ritje op de kar. Een complete Husky Adventure-ervaring!
  • Sledehonden Karrentocht: Ervaar de sensatie van sledehonden in Nederland. Zit voorop de kar terwijl een team van gemiddeld 6 huskies je voorttrekt.
  • Husky Hike: Trek je wandelschoenen aan en ga zelf actief op pad met een van de huskies. 
  • Sledehonden Training: Leer alles over de sledehondensport. Help met het gereedmaken van de kar, het aantrekken van de harnassen en ga mee op de kar. Deze training belooft avontuur en inzicht in deze bijzondere sport.
  • Knuffel- & speelsessie: Knuffelen, spelen, en mooie foto’s maken van de Huskies.

Arrangementen

Alle activiteiten met de Huskies worden gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van koffie met gebak tot lunch, borrel of diner. Of geniet van een ontspannende “husky tea”. Deze high tea met een twist wordt geserveerd bij onze snuffeltuin, waar je bent omringd door dartelende huskies.

Husky Avontuur plannen

Of je nu een jubileum, dagje uit, weekendje weg of een onderbreking van een vergaderarrangement plant, deze husky-activiteiten zijn de kers op de taart van jouw bijeenkomst. Deze activiteiten zijn geschikt voor kleine en grote groepen, of het nu om families of bedrijven gaat. Deze activiteiten zijn uitstekend te combineren met een van de andere groepsactiviteiten en aantrekkelijke arrangementen op onze locatie. We helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte programma voor jouw bijeenkomst. Neem contact met ons op om jouw Husky Avontuur te plannen.