Leer boogschieten en speel daarna met je groep een spannende competitie. Ervaar de spanning en precisie van het boogschieten terwijl je samen met je teamgenoten de doelen probeert te raken. Een workshop boogschieten is al mogelijk vanaf 1 uur, dus ideaal voor een korte activiteit tijdens een vergadering of verjaardagsfeest. Combineer bijv. met een borrel of buffet.

Waarom kiezen voor boogschieten

Boogschieten is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leuke ervaring voor iedereen. Test je nauwkeurigheid en concentratie terwijl je richt op de doelen en probeert je schietvaardigheden te verbeteren.

Praktische info

  • Periode: jaarrond
  • Aantal deelnemers: in overleg
  • Duur: vanaf 1 uur
  • Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep en duur van de activiteit

Arrangementen

Deze leuke groepsactiviteit wordt gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van koffie met gebak tot lunch, borrel of diner. Of geniet van een ontspannende high tea.

Reserveer nu

Wil je een uitdagende activiteit aan je uitje toevoegen? Reserveer dan nu een sessie boogschieten bij Brasserie Wagenwiel.
Deze activiteit is uitstekend te combineren met een van de andere groepsactiviteiten en aantrekkelijke arrangementen op onze locatie.