Boerengolf is een populaire buitenactiviteit, waarbij je samen met je team een potje golf speelt op de prachtige boerengolfbaan bij een nabijgelegen boerderij. Nadat je de golfbaan hebt getrotseerd, kan je genieten van een overheerlijke hightea, lunch of diner in onze brasserie. Ideaal voor bijv. een gezellige familiedag, onderbreking van een vergadering, bedrijfsuitje of vriendenweekend.

Waarom kiezen voor boerengolf

Het spel is leuk, uitdagend en zorgt voor een gezellige tijd met je familie, vrienden of collega’s. Boerengolf combineert plezier, competitie en teamwork op een unieke manier.

Praktische info

  • Periode: voorjaar en zomer
  • Aantal deelnemers: in overleg
  • Duur: 1,5 uur
  • Prijs: op aanvraag, afhankelijk van de grootte van de groep

Arrangementen

Deze leuke groepsactiviteit wordt gecombineerd met een groepsarrangement bij Brasserie Wagenwiel. Van koffie met gebak tot lunch, borrel of diner. Of geniet van een ontspannende high tea.

Reserveer nu

Ervaar het plezier van Boerengolf bij Brasserie Wagenwiel. Neem vandaag nog contact met ons op om een onvergetelijke dag vol plezier te plannen!
Deze activiteit is uitstekend te combineren met een van de andere groepsactiviteiten en aantrekkelijke arrangementen op onze locatie.